Prievidžan zožal úspech s netradičným gastronomickým konceptom
Spojil hotdogy s bryndzou a pojazdný obchodík si vyrobil z odpadu zo šrotoviska. Mladý Prievidžan prišiel s originálnym gastro konceptom, ktorý prežil aj ťažké podnikateľské obdobie v čase pandémie.
(My Regióny)
Ďalšie príspevky na tému: Trenčiansky kraj
Prievidžan uväznil svojho psa v šachte, našli ho po deviatich dňoch. Mužovi hrozí päťročné väzenie.
(My Regióny)Po troch desaťročiach ohlásila koniec tradičná pekáreň v Ilave. Tlak na cenu a vysoké náklady ich položili na kolená.
(My Regióny)Dlh samosprávy v Partizánskom dosiahol ku konca minulého roka štyri milióny eur. Rozpočet radnica uzavrela s prebytkom.
(My Regióny)Vo Veľkých Bierovciach otvorili biometánovú stanicu, stáva sa tak druhým zariadením svojho druhu na Slovensku.
(SITA)V Handlovej vznikla nová komunitná záhrada. Ľudia v nej môžu pestovať rastliny, bude aj miestom stretávania sa.
(TASR)Prievidzský autobusový dopravca obstaral desať elektrických autobusov, chýba mu však zmluva s ministerstvom.
(TASR)V Červenom Kameni došlo k tragickej nehode. Vodič štvorkolky nezvládol zákrutu, zraneniam podľahol.
(My Regióny)V Košariskách sa ráno na jednom z polí v smere do Brezovej pod Bradlom pohyboval medveď. Čítaj ďalej