Najviac jej chutí, čo si navarí sama. Máva dokonca chvíle, keď sa už cestou domov teší, ako sa postaví k sporáku. Na kuchárske knihy však pritom veľmi nedá. Pri varení je pre ňu podstatná fantázia a vlastná inšpirácia. Speváčka MARCELLA MOLNÁROVÁ.Aké boli jej kuchárske začiatky?
,,Moja mamička varila vynikajúco. Mala dokonca zošitky s vlastnoručne napísanými receptmi, z ktorých čerpám niekedy aj ja. Ale aj keď ma z kuchyne nevyháňala, priamo vareniu ma nepriúčala. Uvedomila som si to až po svadbe, keď k nám prišla návšteva z Holandska a ja som sa chcela blysnúť kapustnicou. Pritom som netušila ani len to, či sa robí z hlávkovej alebo z kyslej kapusty. Takže som sa musela pýtať na trhu, susediek, volať mame, tetám, ale návšteva bola výsledkom nakoniec nadšená.“
Pre speváčku sa stal tento okamih zlomom vo varení. Začala si veriť, všeličo skúšať a onedlho jej už nerobilo problém nachystať pohostenie s viacerými chodmi aj pre dvadsať ľudí.
,,Samozrejme, potom ma to prešlo. Boli dokonca časy, keď ma varenie prestalo úplne baviť. Ale to sú také vlny, nálady. Dnes však viem, že v kuchyni ma už nič neprekvapí a že aj keď príde nečakaná návšteva, vždy niečo pripravím.“