1,5l hovädzieho vývaru, 200 g hovädzieho predného, 150 g bravčového mäsa, 2 vajcia, lyžička mletého zázvoru, 2 lyžice sójovej omáčky, 2 lyžice dezertného vína, 2 lyžice solamylu, trochu muškátového orieška, soľ, 100 g ryžových rezancov, 1 pór, 2 mrkvy, petržlenová vňať.
Mäso pomelieme, pridáme korenie, sójovú omáčku, víno, soľ, vajcia a solamyl. Premiešame a spravíme malé knedličky. Dáme ich do vriaceho hovädzieho vývaru a povaríme. Ak sa na ňom tvorí pena, odoberieme ju. Potom pridáme na tenké rezančeky pokrájanú mrkvu a pór a varíme už len asi minútu. Dochutíme vínom, sójovou omáčkou a glutasolom. Na tanier dáme uvarené ryžové rezance a petržlenovú vňať a zalejeme polievkou.