obľúbená reštaurácia

Miroslava Nogu, herca„Musím sa priznať, že som taký kontajner, zjem všetko, čo mi chutí, jedno, či je to mäso alebo pizza. Ale so synom Oliverom máme jednu obľúbenú reštauráciu, kde si dávame rýchlovku – cestoviny so štyrmi druhmi syra. Je to La Tratoria

za pivárňou Mamut, kde sa pečie aj pizza. Priamo v peci, originál talianska, tenučká, tiež veľmi dobrá.“

Najviac však Mirovi Nogovi nechutí v reštaurácii, ale doma u mamy, ktorá veľmi dobre varí. „Vždy sa tešíme na nedeľné obedy. Táto tradícia sa u nás stále dodržiava. Je úžasné, že sme si medzi tými telefonátmi cez týždeň, čo je nového, vyárendovali nedeľu, keď je rodina pokope.“

Mama vraj varí tak skvelo, že je úplne jedno, čo pripraví. Zameriava sa však na domácke jedlá, čo v reštauráciách nebýva až také poctivé. „Napríklad špenát, dobre vymixovaný, so smotanou. A vôbec omáčky, tradičné, aké vedeli naše babky. Steak sa dá urobiť hocikde, ale domácke jedlá nie.“

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

SkryťVypnúť reklamu

Keď ešte Miro Noga veľa cestoval na zájazdy, v smere Zvolen – Košice si s kolegami obľúbili salaš na Dechtároch. „Jednak to bolo rýchle, za päť minút sme mali jedlo na stole, ale najmä tam mali výborné bryndzové halušky, naozaj ako majú byť.“

Čo sa týka kaviarní, vyberá si ich podľa lokalizácie. Niekedy v Olympii pri Novej scéne, inokedy v starom meste. „Ale aby som sa priznal, nechodievam pričasto vysedávať do podnikov. Nemám dôvod ani čas, pracovné schôdzky sa skôr redukujú podľa toho – poznáš to tam, je to v centre mesta. Je mi to aj jedno, lebo vždy je to spojené s nejakou prácou. Keď chcem relaxovať, naozaj si príjemne posedieť, tak som radšej doma, uvarím dobrý čaj, zapálim sviečku. Nie na verejnosti, lebo medzi ľuďmi som stále.“ (bd)

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie na SME

Komerčné články

  1. Leto, ktoré musíš zažiť! - BACHLEDKA Ski & Sun
  2. CTP Slovakia sa blíži k miliónu m² prenajímateľnej plochy
  3. Ako mať skvelých ľudí, keď sa mnohí pozerajú za hranice?
  4. Expertka na profesijný rozvoj: Ľudia nechcú počuť, že bude dobre
  5. Zažite začiatkom mája divadelnú revoltu v Bratislave!
  6. Myslíte si, že plavby nie sú pre vás? Zrejme zmeníte názor
  7. Jeho technológie bežia, keď zlyhá všetko ostatné
  8. Wolt Stars 2025: Najviac cien získali prevádzky v Bratislave
  1. Leto, ktoré musíš zažiť! - BACHLEDKA Ski & Sun
  2. Slovensko oslávi víťazstvo nad fašizmom na letisku v Piešťanoch
  3. CTP Slovakia sa blíži k miliónu m² prenajímateľnej plochy
  4. Zlaté vajcia nemusia byť od Fabergé
  5. V Košiciach otvorili veľkoformátovú lekáreň Super Dr. Max
  6. Ako mať skvelých ľudí, keď sa mnohí pozerajú za hranice?
  7. Ako ročné obdobia menia pachy domácich miláčikov?
  8. Probiotiká nie sú len na trávenie
  1. Myslíte si, že plavby nie sú pre vás? Zrejme zmeníte názor 6 597
  2. Expertka na profesijný rozvoj: Ľudia nechcú počuť, že bude dobre 6 330
  3. Unikátny pôrod tenistky Jany Čepelovej v Kardiocentre AGEL 4 720
  4. V Košiciach otvorili veľkoformátovú lekáreň Super Dr. Max 4 153
  5. CTP Slovakia sa blíži k miliónu m² prenajímateľnej plochy 3 357
  6. Jeho technológie bežia, keď zlyhá všetko ostatné 2 860
  7. Ako mať skvelých ľudí, keď sa mnohí pozerajú za hranice? 1 889
  8. The Last of Us je späť. Oplatilo sa čakať dva roky? 1 367
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťZatvoriť reklamu