20 dag hladkej múky, 10 dag palmarínu, 20 dag práškového cukru, 3 vajcia, malú lyžičku sódy bikarbóny, 3 lyžice kakaa, 12 lyžíc mlieka. Plnka: 0,5 l mlieka, 2 vanilkové pudingy, 1 palmarín,
15 dag cukru, trochu rumu a uvarené 2 dl kávy
* Postup:
Všetky suroviny spolu vymiešame a rozdelíme na dve polovice. Vylejeme na plech a upečieme. Plnka: Vanilkový puding uvaríme v mlieku na hustú kašu, ktorú necháme vychladnúť. Palmarín vymiešame s cukrom do hladka a zmiešame s pudingovou kašou. Elektrickým šľahačom dobre vymiešame krém. Jeden plát natrieme plnkou, poukladáme piškóty, ktoré sme namáčali do kávy s rumom. Zvyšok krému natrieme na piškóty a prikryjeme druhým plátom cesta. Poleva: 30 dag práškového cukru vymiešame s 1 veľkou lyžicou vriacej vody a polejeme koláč.