17 dag hladkej múky, 1/4 l vody, kávovú lyžičku soli, 14 dag margarínu, 6 vajec. Plnka: 1 l mlieka, 3 zlaté klasy, 2 vanilky, 1 palmarín, 20 dag práškového cukru, rum
* Postup:
Do studenej vody dáme margarín, soľ a keď zovrie pridáme múku a miešame, kým sa neuvarí. Postupne vmiešame vajcia a dobre vymiešame. Cesto rozdelíme na dve polovice. Vylejeme na plech a vidličkou porozťahujeme. Dáme upiecť. Druhý plát nakrájame na kocky. Plnka: Do mlieka pridáme vanilínový cukor, zlatý klas a uvaríme hustú kašu. Palmarín s cukrom vymiešame, pridáme do vychladnutej kaše a dobre mixérom vymiešame. Podľa chuti pridáme trošku rumu. Krém natrieme na celý plát a navrch poukladáme nakrájaný plát na kocky. Posypeme práškovým cukrom.