Radšej prechádzka ako kuchtenie

Varenie pokladám za strašného žrúta času a úspešne sa mu vyhýbam, preto na obed najčastejšie rozmrazujeme predpripravené potraviny zo supermarketu (najradšej máme bryndzové pirohy). Občas však dostanem chuť aj ja niečo uvariť - väčšinou ma to chytí, ...

Varenie pokladám za strašného žrúta času a úspešne sa mu vyhýbam, preto na obed najčastejšie rozmrazujeme predpripravené potraviny zo supermarketu (najradšej máme bryndzové pirohy). Občas však dostanem chuť aj ja niečo uvariť - väčšinou ma to chytí, keď sme v obchode, a nakupujeme na víkend. Samozrejme, že nijaký recept neviem naspamäť, a tak využívam tie, ktoré sú napísané priamo na obale potravín. Aj nasledujúci recept bol na obale rýb, tentoraz som ho však nenašla ja, ale moja budúca svokra, a pripravila ho na pre nás na obed po Štedrom dni (na Štedrý večer sme vždy sami s priateľom a kuchtíme si sami - veľmi sa, samozrejme, netrápime, skôr strávime Štedrý deň na prechádzke v lese), druhý deň ideme k jeho rodičom v Bratislave na obed a tretí deň cestujeme k našim do Púchova.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

SkryťVypnúť reklamu

Ten recept je vážne skvelý, moja mama, výborná kuchárka, sa nezaprela a už jeho využitie rozšírila - používa ho nielen pri zapekaní s rybami, ale aj ako omáčku k mäsu a dokonca aj omáčku na cestoviny.

Recept

Pór pokrájame na kolieska a opečieme na olivovom oleji, pridáme sladkú smotanu a syr Niva a povaríme. Zmes nalejeme na lososa, ktorého sme predtým veľmi, veľmi jemne opiekli. Navrch ešte nastrúhame syr a dáme zapiecť.

Autor: ANDREA HAJDÚCHOVÁ, redaktorka vnútra

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie na SME

Komerčné články

  1. Leto, ktoré musíš zažiť! - BACHLEDKA Ski & Sun
  2. CTP Slovakia sa blíži k miliónu m² prenajímateľnej plochy
  3. Ako mať skvelých ľudí, keď sa mnohí pozerajú za hranice?
  4. Expertka na profesijný rozvoj: Ľudia nechcú počuť, že bude dobre
  5. Zažite začiatkom mája divadelnú revoltu v Bratislave!
  6. Myslíte si, že plavby nie sú pre vás? Zrejme zmeníte názor
  7. Jeho technológie bežia, keď zlyhá všetko ostatné
  8. Wolt Stars 2025: Najviac cien získali prevádzky v Bratislave
  1. Leto, ktoré musíš zažiť! - BACHLEDKA Ski & Sun
  2. Slovensko oslávi víťazstvo nad fašizmom na letisku v Piešťanoch
  3. CTP Slovakia sa blíži k miliónu m² prenajímateľnej plochy
  4. Zlaté vajcia nemusia byť od Fabergé
  5. V Košiciach otvorili veľkoformátovú lekáreň Super Dr. Max
  6. Ako mať skvelých ľudí, keď sa mnohí pozerajú za hranice?
  7. Ako ročné obdobia menia pachy domácich miláčikov?
  8. Probiotiká nie sú len na trávenie
  1. Myslíte si, že plavby nie sú pre vás? Zrejme zmeníte názor 6 581
  2. Expertka na profesijný rozvoj: Ľudia nechcú počuť, že bude dobre 6 302
  3. Unikátny pôrod tenistky Jany Čepelovej v Kardiocentre AGEL 4 712
  4. V Košiciach otvorili veľkoformátovú lekáreň Super Dr. Max 4 113
  5. CTP Slovakia sa blíži k miliónu m² prenajímateľnej plochy 3 332
  6. Jeho technológie bežia, keď zlyhá všetko ostatné 2 918
  7. Ako mať skvelých ľudí, keď sa mnohí pozerajú za hranice? 1 860
  8. The Last of Us je späť. Oplatilo sa čakať dva roky? 1 400
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťZatvoriť reklamu