Ryby a plody mora je ďalšou zo série obľúbených kuchárskych knižiek, ktorá prináša tradičné i netradičné jedlá z rýb a morských plodov. Klasické recepty doplnené lákavými a inšpirujúcimi ilustráciami sú základnou príručkou pre všetkých, ktorí obľubujú zdravé a chutné rybie jedlá. Publikácia z edície Knižnica šéfkuchára vyšla vo Vydavateľstve SLOVART.
H H H
Do súťaže o túto knihu sa môžete zapojiť, ak vymenujete aspoň tri druhy rýb a morských živočíchov vhodných na prípravu jedál.
Odpovede posielajte na korešpondenčnom lístku spolu s kupónom. Lístok označte heslom ZÁHRADKÁR-CHOVATEĽ a do týždňa zašlite na adresu: Petit Press, a. s., Námestie SNP 30, 814 64 Bratislava. Mená dvoch výhercov uverejníme o dva týždne.
Správna odpoveď z predošlej súťaže znie: Ako poníky sa označujú kone, ktorých výška v kohútiku je menej ako 145 centimetrov.
Knihu získava: Martin LETAVAJ z Liptovského Mikuláša.
Blahoželáme!