Tento recept sa môže urobiť s krevetami alebo na vegetariánsky spôsob s kukuricou:
Na horúcom oleji opražíme rozdrvené tri strúčiky cesnaku, dve kávové lyžičky čerstvého zázvoru alebo jednu lyžičku zázvoru drveného a štyri čili papričky pokrájané na malé kúsky. Je veľmi dôležité, aby bol olej naozaj horúci. Hneď ako do neho pridáme prvé tri ingrediencie, stlmíme oheň. Nakrájame paradajky na malé kocky a pridáme do panvice. Vlejeme polovicu alebo 3/4 konzervy kokosového mlieka (záleží od toho, aké je riedke, ak priveľmi, stačí menej mlieka) a dve kávové lyžice kurkumy. Zmes necháme pomaličky zovrieť a pridáme krevety. (Môžu byť hocaké, bez hlavy v šupke alebo olúpané, tie sú najlepšie.) Nevaríme ich dlhšie ako štyri až šesť minút. Ak jedlo varíme s kukuricou, pridáme kukuricu na klase, každý klas rozlomený na tri kusy a vopred uvarený.