obľúbená reštaurácia Anny Šiškovej herečky

„V našej rodine bol dlho s reštauráciami problém, lebo kým boli dcéry malé, nič im tam nechutilo. Veľmi sme teda do reštaurácií nechodili. Akurát v nedeľu, keď sme si urobili rodinný výlet, a nebolo iného východiska než jesť mimo domu. Vždy sa to však ...

„V našej rodine bol dlho s reštauráciami problém, lebo kým boli dcéry malé, nič im tam nechutilo. Veľmi sme teda do reštaurácií nechodili. Akurát v nedeľu, keď sme si urobili rodinný výlet, a nebolo iného východiska než jesť mimo domu. Vždy sa to však skončilo tak, že my s manželom sme všetko po nich dojedali a potom sa ponáhľali domov, lebo deti boli hladné. Až teraz, keď sú už veľké, chute sa im otvorili, takže občas ideme na pizzu, na čínu a rôzne exotické kuchyne.“

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Reštaurácií si však herečka užije dosť na zájazdoch s divadlom Astorka. A to je pomerne často. Veľa cestujú najmä do Prahy, kde jej v reštauráciách často robí spoločnosť kolega Ady Hajdu.

SkryťVypnúť reklamu

„On je veľký gurmán a vždy vyberie nejaký zaujímavý podnik. Minule ma zaviedol do reštaurácie La Provence v centre Prahy. Varia tam originálnu francúzsku kuchyňu. Na prvý pohľad je to tam zvláštne. Všetko vyzerá staro a škaredo. Akoby otlčené, zašlé časom. Pri stoloch žiadne pohodlné stoličky, len obyčajné drevené lavice, a na opretie kopec vankúšov. Keď sa človek dobre naje, môže si rovno ľahnúť. Samozrejme, ten „ošumelý“ interiér je zámer. To je už tá vyššia kategória, keď tí najbohatší chcú zažiť najchudobnejšie prostredie. Ako exotiku. Ale varia tam fantasticky, rôzne ryby, francúzske špeciality, k nim tousty, no a výborné vína. Ešteže som to neplatila.“

Anna Šišková však radšej uvarí nejakú špecialitu sama. A jej manžel, režisér Juraj Nvota, to rád zje. Herečka však priznáva, že radšej varí, keď majú hostí. „Aby ma mal kto pochváliť. Rodina, tá je už zvyknutá, tá dostatočne nechváli.“ (bd)

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie na SME

Komerčné články

  1. Leto, ktoré musíš zažiť! - BACHLEDKA Ski & Sun
  2. CTP Slovakia sa blíži k miliónu m² prenajímateľnej plochy
  3. Ako mať skvelých ľudí, keď sa mnohí pozerajú za hranice?
  4. Expertka na profesijný rozvoj: Ľudia nechcú počuť, že bude dobre
  5. Zažite začiatkom mája divadelnú revoltu v Bratislave!
  6. Myslíte si, že plavby nie sú pre vás? Zrejme zmeníte názor
  7. Jeho technológie bežia, keď zlyhá všetko ostatné
  8. Wolt Stars 2025: Najviac cien získali prevádzky v Bratislave
  1. Leto, ktoré musíš zažiť! - BACHLEDKA Ski & Sun
  2. Slovensko oslávi víťazstvo nad fašizmom na letisku v Piešťanoch
  3. CTP Slovakia sa blíži k miliónu m² prenajímateľnej plochy
  4. Zlaté vajcia nemusia byť od Fabergé
  5. V Košiciach otvorili veľkoformátovú lekáreň Super Dr. Max
  6. Ako mať skvelých ľudí, keď sa mnohí pozerajú za hranice?
  7. Ako ročné obdobia menia pachy domácich miláčikov?
  8. Probiotiká nie sú len na trávenie
  1. Myslíte si, že plavby nie sú pre vás? Zrejme zmeníte názor 6 602
  2. Expertka na profesijný rozvoj: Ľudia nechcú počuť, že bude dobre 6 338
  3. Unikátny pôrod tenistky Jany Čepelovej v Kardiocentre AGEL 4 723
  4. V Košiciach otvorili veľkoformátovú lekáreň Super Dr. Max 4 160
  5. CTP Slovakia sa blíži k miliónu m² prenajímateľnej plochy 3 362
  6. Jeho technológie bežia, keď zlyhá všetko ostatné 2 843
  7. Ako mať skvelých ľudí, keď sa mnohí pozerajú za hranice? 1 890
  8. The Last of Us je späť. Oplatilo sa čakať dva roky? 1 361
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťZatvoriť reklamu