
Herečka má kuchyňu vybavenú najmodernejšou technikou, plánuje ju však ešte zdokonaliť.
1 balík lístkového cesta (mrazeného), 10 tenkých plátkov parmskej šunky, 2 cukrové melóny, 1 hlávka ľadového šalátu 1 vajce, 2 lyžice octu, 1 šálka vývaru, 3 polievkové lyžice oleja, múka, soľ, korenie
Lístkové cesto necháme rozmraziť a s trochou múky vyvaľkáme na aspoň raz takú veľkosť. Rovnomerne naň naukladáme 8 plátkov šunky a okraje cesta potrieme rozšľahaným vajcom. Cesto zrolujeme ako roládu, konce dobre stlačíme. Pokrájame na plátky hrúbky asi jedného prsta, pričom dávame pozor, aby sme cesto nestláčili. Nakrájané kúsky položíme na plech vystlaný papierom na pečenie a upečieme v predhriatej rúre.
Jeden melón rozkrojíme priečne na polovicu a lyžicou odstránime jadierka. Druhý melón prekrojíme, ošúpeme a dužinu pokrájame na kocky. Šalát očistíme, umyjeme, osušíme a pokrájame na pásiky.
Z balzamikového octu, vývaru, soli, korenia a olivového oleja pripravíme nálev a zalejeme ním šalát, ktorým potom naplníme polovičky melóna. Obložíme ich kúskami melóna a takisto polejeme vinaigrette. Priložíme k nim šunkové slimáky a ozdobíme dvoma zvyšnými plátkami šunky.