Zdatnú rybu sa mu za pomoci kamaráta podarilo z vôd Domaše, medzi strediskom Poľany a Dobrá, vytiahnuť za 40 minút. „Neprekonal som síce slovenský rekord, ktorý predstavoval 97-kilogramového sumca, ale pre mňa to znamená o to viac, že som uvedený druh ryby ulovil prvý raz,“ uviedol Muška.
Podľa mladého muža sa rybárom počas tohtoročnej letnej sezóny darí na Domaši oveľa viac ako klasickým turistom, ktorí s kúpaním nie sú najspokojnejší. Hladina Domaše pre enormné teploty a výrazný zrážkový deficit je vyše šesť metrov pod klasickou úrovňou.
„Hlava sumca pôjde na preparovanie a lahodné mäsko zjeme,“ priznal Daniel. Dodal, že na čistení úlovku sa podieľal s kamarátom, na pripravenej pochúťke sa však už budú podieľať aj rodinní príslušníci. Priznal, že k „tichému bláznovstvu,“ ho priviedol jeho otec. (tasr)