Výborné pochúťky na každý deň

Pochutnajte si aj vy na dobrom jedle z výrobkov Radoma Pripravili sme pre Vás tri návody na jednoduché a zdravé jedlá , nenáročné na prípravu, vhodné do každej domácnosti, na každý stôl . Ak sa vám recepty páčia, neváhajte a zapojte svoju fantáziu. ...

Pochutnajte si aj vy na dobrom jedle z výrobkov Radoma Pripravili sme pre Vás tri návody na jednoduché a zdravé jedlá , nenáročné na prípravu, vhodné do každej domácnosti, na každý stôl . Ak sa vám recepty páčia, neváhajte a zapojte svoju fantáziu. Recepty sú pre vás vzorom, môžete ich obmieňať podľa chuti a nálady. Nezabudnite si ich vystrihnúť a založiť do svojej zbierky. Dobrú chuť do jedla a do varenia Vám želá spoločnosť Radoma.

Rybie filety s hranolkami a so zeleninou

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Filety z treskovitých rýb Radoma 500g

SkryťVypnúť reklamu

hladká múka, soľ, cesnak, mlieko, olej

Príloha: Hranolky Radoma 1kg,

Zel. zmes s kukuricou Radoma 350g

Rybie filety na chvíľu namočíme do mlieka. Potom ich osolíme, potrieme cesnakom a na oleji osmažíme domäkka. Podávame s čerstvo vysmaženými hranolkami a orestovanou zeleninou.

Rybie kolieska

1 konzerva Radoma - Rezy zo sleďov v oleji a vlastnej šťave 170g

1 menšia cibuľa

1 PL rastlinného masla

papriky, paradajky, pečivo

Pečivo pokrájame na kolieska, natrieme rybacou nátierkou, ktorú si pripravíme vymiešaním rybieho mäsa (bez nálevu), nasekanej cibuli a rastlinného masla. Hotové kolieska ozdobíme paprikou a paradajkou a podávame ako predjedlo.

Hruškovo-jablkový dezert s vanilkovou zmrzlinou

Lístkové cesto Radoma 400g

škoricový cukor, jablká, hrušky

SkryťVypnúť reklamu

1 žĺtok, mandľové lupienky

Torta - mrazený vanilkový krém Radoma 615ml

Lístkové cesto rozvaľkáme, bohato obložíme nastrúhaným ovocím, posypeme škoricovým cukrom a zavinieme. Povrch potrieme žĺtkom, posypeme mandľovými lupienkami a upečieme. Vychladnutý dezert pocukrujeme, pokrájame a podávame na tanieriku s kôpkou lahodnej zmrzliny. Môžeme ozdobiť šľahačkou a posypať grankom.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie na SME

Komerčné články

  1. CTP Slovakia sa blíži k miliónu m² prenajímateľnej plochy
  2. Ako mať skvelých ľudí, keď sa mnohí pozerajú za hranice?
  3. Expertka na profesijný rozvoj: Ľudia nechcú počuť, že bude dobre
  4. Zažite začiatkom mája divadelnú revoltu v Bratislave!
  5. Myslíte si, že plavby nie sú pre vás? Zrejme zmeníte názor
  6. Jeho technológie bežia, keď zlyhá všetko ostatné
  7. Wolt Stars 2025: Najviac cien získali prevádzky v Bratislave
  8. The Last of Us je späť. Oplatilo sa čakať dva roky?
  1. Leto, ktoré musíš zažiť! - BACHLEDKA Ski & Sun
  2. Slovensko oslávi víťazstvo nad fašizmom na letisku v Piešťanoch
  3. CTP Slovakia sa blíži k miliónu m² prenajímateľnej plochy
  4. Zlaté vajcia nemusia byť od Fabergé
  5. V Košiciach otvorili veľkoformátovú lekáreň Super Dr. Max
  6. Ako mať skvelých ľudí, keď sa mnohí pozerajú za hranice?
  7. Ako ročné obdobia menia pachy domácich miláčikov?
  8. Probiotiká nie sú len na trávenie
  1. Myslíte si, že plavby nie sú pre vás? Zrejme zmeníte názor 6 750
  2. Expertka na profesijný rozvoj: Ľudia nechcú počuť, že bude dobre 6 582
  3. Unikátny pôrod tenistky Jany Čepelovej v Kardiocentre AGEL 4 737
  4. V Košiciach otvorili veľkoformátovú lekáreň Super Dr. Max 4 608
  5. CTP Slovakia sa blíži k miliónu m² prenajímateľnej plochy 3 581
  6. Jeho technológie bežia, keď zlyhá všetko ostatné 2 369
  7. Ako mať skvelých ľudí, keď sa mnohí pozerajú za hranice? 2 107
  8. Zažite začiatkom mája divadelnú revoltu v Bratislave! 1 241
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťZatvoriť reklamu