Pochutnajte si aj vy na dobrom jedle z výrobkov Radoma Pripravili sme pre Vás tri návody na jednoduché a zdravé jedlá , nenáročné na prípravu, vhodné do každej domácnosti, na každý stôl . Ak sa vám recepty páčia, neváhajte a zapojte svoju fantáziu. Recepty sú pre vás vzorom, môžete ich obmieňať podľa chuti a nálady. Nezabudnite si ich vystrihnúť a založiť do svojej zbierky. Dobrú chuť do jedla a do varenia Vám želá spoločnosť Radoma.
Rybie filety s hranolkami a so zeleninou
Filety z treskovitých rýb Radoma 500g
hladká múka, soľ, cesnak, mlieko, olej
Príloha: Hranolky Radoma 1kg,
Zel. zmes s kukuricou Radoma 350g
Rybie filety na chvíľu namočíme do mlieka. Potom ich osolíme, potrieme cesnakom a na oleji osmažíme domäkka. Podávame s čerstvo vysmaženými hranolkami a orestovanou zeleninou.
Rybie kolieska
1 konzerva Radoma - Rezy zo sleďov v oleji a vlastnej šťave 170g
1 menšia cibuľa
1 PL rastlinného masla
papriky, paradajky, pečivo
Pečivo pokrájame na kolieska, natrieme rybacou nátierkou, ktorú si pripravíme vymiešaním rybieho mäsa (bez nálevu), nasekanej cibuli a rastlinného masla. Hotové kolieska ozdobíme paprikou a paradajkou a podávame ako predjedlo.
Hruškovo-jablkový dezert s vanilkovou zmrzlinou
Lístkové cesto Radoma 400g
škoricový cukor, jablká, hrušky
1 žĺtok, mandľové lupienky
Torta - mrazený vanilkový krém Radoma 615ml
Lístkové cesto rozvaľkáme, bohato obložíme nastrúhaným ovocím, posypeme škoricovým cukrom a zavinieme. Povrch potrieme žĺtkom, posypeme mandľovými lupienkami a upečieme. Vychladnutý dezert pocukrujeme, pokrájame a podávame na tanieriku s kôpkou lahodnej zmrzliny. Môžeme ozdobiť šľahačkou a posypať grankom.