Vladimír Janček majiteľ reštaurácie VIVENDY na Robotníckej ulici v Bratislave
Ako dlho sa pohybujete v oblasti gastronómie a kedy ste začali podnikať?
- To už je dávno, v biznise som už 25 rokov. Ale to už je minulosť, teraz mám vlastný podnik, ktorý ma nesmierne baví. Je to však drina.
Vo vašej ponuke mi padol pohľad na kombináciu jedál z cukiny a patizónu, ktoré som hneď aj ochutnal.
- Dobre ste si vybrali, je práve čas týchto plodín, preto ich chceme mať aj na jedálnom lístku. A ako vám chutilo?
Bolo to skvelé letné jedlo s výborným dressingom, ktorý k nemu podávate. Neprezradili by ste recept?
- Ale áno. Vymyslel ho náš šéfkuchár Maťo Kolek. K vyprážanej cukine a patizónu s varenými petržlenovými zemiačikmi dáte dressing, ktorý sa skladá z jogurtu, čerstvej bazalky, strúčiku cesnaku a korenia Špeciál (bežne dostať v potravinách, pozn. autora). Poviem vám, lahôdka.