Horúce slzy Tramínu, tak sa volá nové dezertné víno fantastickej koncentrácie chutí a vôní. Tento produkt je výsledkom špeciálnej technológie macerácie cibéb Tramínu červeného v cuvée sladkého Tramínu a vínneho destilátu. Neopakovateľná vôňa a chuť vznikla vyextrahovaním esencie z cibéb - hrozienok. V nápoji ich cítiť ako bergamot, kardamon, škoricu, klinček, muškátový oriešok i mandarínku.
Nové médium sa veľmi podobá na talianske Ramazotti.
Vhodnými technologickými zásahmi sa odstránila prebytočná horčinka a následným päťročným zrením v dubových sudoch nadobudlo toto dezertné víno terajšiu, už "vyžehlenú" podobu.
V gastronómii je víno univerzálne použiteľné. Môže sa podávať k dezertom v studenom stave, použiť ako prísada do omáčok, ale jeho potenciál najviac vynikne v horúcom stave.
Tento božský mok rozširuje ponuku teplých nápojov v hoteli Matyšák v Bratislave a v reštaurácii Vinum Galéria Bozen v Pezinku.