Podľa majiteľky cukrárne Ingrid Langovej vznikol tento nápad náhodou, ale od začiatku má veľký úspech. Väčšina abonentov sa necháva prekvapiť, čo vo svojej mesačnej zásielke nájdu. "Vždy vyberáme špeciality. V apríli sú to pralinkové vajíčka, malí marcipánoví zajačikovia, veľkonočné čokolády a bonbóny," hovorí Langová. Keď im však ľudia oznámia, že majú radi napríklad len mliečnu alebo len horkú čokoládu, veľa marcipánu alebo žiadny nugát, berú to vždy do úvahy. Okrem toho robí cukráreň aj degustácie. Za poplatok 25 eur poskytne záujemcom prednášky o tajoch výroby čokolády a ponúka ochutnávku špeciálnych výrobkov, napríklad čokoládu s karí či zeleným čajom, ako aj maškrty svetovo známych cukrárov a výrobcov čokolády.