Tony jedla sa denne vyhadzujú v reštauráciách či obchodoch v mnohých bohatých krajinách. Američanka Katie Hoskingová, ktorá si to pár dní pred svadbou rozmyslela a dala košom svojmu snúbencovi, však rozmýšľa ekologickejšie i humánnejšie. Keďže mladá Washingtončanka zrušila svadbu len dvanásť dní pred plánovaným veľkým dňom, firma, ktorá pre ňu zabezpečovala kompletnú svadobnú hostinu, nechcela o zrušení objednávky ani počuť. Hoskingová dostala teda celkom dobrý nápad. Rozhodla sa, že lepšie, ako jedlo vyhodiť, bude, keď sa s ním podelí. A tak pozvala na bohatú hostinu štyridsať miestnych bezdomovcov z rodinného útulku Interfaith. Homelesáci si pochutnali na takých špecialitách, o akých sa im asi ešte ani nesnívalo. Svadobné menu zahŕňalo totiž hovädzí biftek, marinovaného lososa, koktail z darov mora, smotanovo-jahodový koláč i exotické ovocie. A Katie vraj pritom zistila, že šťastný je ten, kto dáva.