Už niekoľko týždňov pred začiatkom futbalového šampionátu vo Francúzsku škótski novinári informovali o príjemnom bare „Le Glasgow“, ktorý ponúka pohostinnosť na pôde mesta St. Etienne, kde odohralo Škótsko posledný a najnešťastnejší duel vo svojej A skupine s Marokom. Atraktívne meno získal podnik už počas finále Európskeho pohára majstrov, v ktorom sa stretlo domáce A.S. St. Etienne v roku 1976 v Bayernom Mníchov. Šéfbarman „Le Glasgow“ Christophe Thiollier vysvetľuje rušný priebeh nedávnych dní. „Škóti boli vopred presne oboznámení, kde majú hľadať dobré pivo podľa ich vkusu. Prichádzali postupne už týždeň pred zápasom s Marokom. Začínali predpoludním o jedenástej, končili pravidelne nadránom na druhý deň. Rekordnú spotrebu mali od druhej popoludní v pondelok 22. júna do šiestej popoludní ďalšieho dňa - vypili 2160 litrov piva (približne 8640 obvykle čapovaných štvrťlitrov). Niektorí hostia nevedeli trafiť von z baru.“ Po frustrujúcej prehre s Marokom si Christophe a jeho personál zaobstarali radšej plastikové poháre. „Stratilo sa nám 600 - 700 sklenených, lebo Škóti si so sebou vždy odniesli svoj prvý pohár, vraj aby mali dôvod vrátiť sa aj na ďalší deň. A nebolo ich málo. Okrem toho nám rozmlátili niekoľko stolov a stoličiek. Každý z môjho personálu na škótske párty nikdy nezabudne, ale napriek tomu ich niekedy v St. Etienne znovu privítame. V podstate sú milí, hlavne srdeční.“