obľúbená reštaurácia Barbory Hrzánovej - herečky

Pred narodením syna Tondu to vraj bývalo lepšie, ale aj s malým dieťaťom sa rodina herečky Barbory Hrzánovej sem-tam do reštaurácie vyberie.

„Neviem, po kom to môj trojročný syn má, ale je to krčmový povaľač. Veľmi sa mu tam páči. Jednu úplne obyčajnú, ale obľúbenú krčmu máme hneď vedľa domu. Chodievame tam na pivo. Pustia nás dnu, aj keď sa vraciame neskoro v noci zo zájazdu, hoci už majú zavreté a počítajú „kasu“. Vtedy je to, pravdaže, bez Tondu, hoci by si určite dal povedať. Okrem toho chodíme do pizzerie v Liliovej ulici. Oceňujem na nej najmä to, že za šesť rokov, čo ju poznáme, sa ešte nepokazili. Lebo poznám v Prahe veľa reštaurácií, kde sa to začalo sľubne, no potom išli ceny hore a kvalita klesala.“

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

SkryťVypnúť reklamu

Keď Barbora Hrzánová hrávala v Divadle Na zábradlí, často chodila do krčmičky priamo v budove divadla. „Na Zábradlí nie je klub pre hercov, a tak sme najmä medzi skúškou a predstavením išli radšej tam, než pobiehali po centre Prahy, kde je káva za 50 korún. Teraz chodievam do čohosi podobného v Činohernom klube. Tiež je tam maličká kaviarnička pre hercov aj pre verejnosť a je tam fajn.“

Bára toho veľa nezje. Uprednostňuje zeleninu a šaláty, červené mäso neje vôbec, občas hydinu a ryby.

„Za čo by som však zradila aj vlastného brata, teda, keby som ho mala, tak to sú hubové rezne.“

Aj keď veľa nezje, varí rada. Nie je vraj lenivá postaviť sa k sporáku hoci aj o polnoci, keď niekto dostane na niečo chuť. Vyvára sviečkovú aj paradajkovú omáčku, a keď má voľno, pokojne aj štyri jedlá naraz. Aby jej „chlapi“ mali pekne zaplnenú chladničku. (bd)

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie na SME

Komerčné články

  1. Leto, ktoré musíš zažiť! - BACHLEDKA Ski & Sun
  2. CTP Slovakia sa blíži k miliónu m² prenajímateľnej plochy
  3. Ako mať skvelých ľudí, keď sa mnohí pozerajú za hranice?
  4. Expertka na profesijný rozvoj: Ľudia nechcú počuť, že bude dobre
  5. Zažite začiatkom mája divadelnú revoltu v Bratislave!
  6. Myslíte si, že plavby nie sú pre vás? Zrejme zmeníte názor
  7. Jeho technológie bežia, keď zlyhá všetko ostatné
  8. Wolt Stars 2025: Najviac cien získali prevádzky v Bratislave
  1. Leto, ktoré musíš zažiť! - BACHLEDKA Ski & Sun
  2. Slovensko oslávi víťazstvo nad fašizmom na letisku v Piešťanoch
  3. CTP Slovakia sa blíži k miliónu m² prenajímateľnej plochy
  4. Zlaté vajcia nemusia byť od Fabergé
  5. V Košiciach otvorili veľkoformátovú lekáreň Super Dr. Max
  6. Ako mať skvelých ľudí, keď sa mnohí pozerajú za hranice?
  7. Ako ročné obdobia menia pachy domácich miláčikov?
  8. Probiotiká nie sú len na trávenie
  1. Myslíte si, že plavby nie sú pre vás? Zrejme zmeníte názor 6 674
  2. Expertka na profesijný rozvoj: Ľudia nechcú počuť, že bude dobre 6 457
  3. Unikátny pôrod tenistky Jany Čepelovej v Kardiocentre AGEL 4 733
  4. V Košiciach otvorili veľkoformátovú lekáreň Super Dr. Max 4 412
  5. CTP Slovakia sa blíži k miliónu m² prenajímateľnej plochy 3 448
  6. Jeho technológie bežia, keď zlyhá všetko ostatné 2 598
  7. Ako mať skvelých ľudí, keď sa mnohí pozerajú za hranice? 1 975
  8. The Last of Us je späť. Oplatilo sa čakať dva roky? 1 194
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťZatvoriť reklamu