Streda, 22. september, 2021 | Meniny má MóricKrížovkyKrížovky

Bartsz Krzewiński

O autorovi

Prispievateľ magazínu Doma v záhrade.

Zoznam článkov autora

Bylinka s relaxačnými účinkami aj bazový ocot. 6. sep 2021, o 10:19
Exituje nielen šalát, ale i pivo, limo či káva z modro kvitnúcich bylín. 11. aug 2021, o 9:20
Aj z nej si v domácich podmienkach môžete vyrobiť kvalitný a zdravý čaj. 5. júl 2021, o 10:44
Všetky ruže majú jedlé kvety. 9. jún 2021, o 10:50
Naša príroda skrýva rôzne rastlinné pochúťky. Niektoré sú korenisté iné sladké a ďalšie liečivé. 12. máj 2021, o 9:10
Mladé listy stromov i ihličie môžu obohatiť našu kuchyňu. 7. apr 2021, o 8:22
Okrem medvedieho cesnaku sa v prírode poobzerajte aj po iných jarných jedlých rastlinách. 5. mar 2021, o 8:03
Krásne vonia a navyše lieči. Nezabúdajte na ihličie v kuchyni. 3. feb 2021, o 9:22
Breza nie je len pohľadný strom s bielou kôrou, ukrýva veľa tajomstiev. 4. jan 2021, o 7:39
Čo nenájdete v záhrade, to nám ponúka zimná príroda. 7. dec 2020, o 8:34
Krkoška sa pestuje a zberá pre zhrubnuté útvary podobné
koreňom.
Koreňová zelenina priamo z prírody? Ochutnajte korene, ktoré zbierali naši predkovia. 9. nov 2020, o 8:52
Dnes už poznáme až 70 receptov na využitie žaluďov v kuchyni. Stane sa z nich jedlo budúcnosti? 7. okt 2020, o 9:17
Lesné ovocie, oriešky i proso indického dvora. 2. sep 2020, o 9:37
Čo zaujímavé si pripravila príroda pre nás v tomto horúcom mesiaci? 10. aug 2020, o 9:24
V prírode častá, v liečiteľstve mimoriadne cenená. Naučte sa využívať túžobník. 8. júl 2020, o 16:05
Skúsili ste si už uvariť mirabelkovú pálivú omáčku? 3. júl 2020, o 7:54
Po medveďom cesnaku nastupuje hadí aj orešcový. V prírode však môžete natrafiť i na chránený muchovník. 3. jún 2020, o 16:13
Stále ste neskúsili ochutnať kvety? Jarná príroda jena to ako stvorená. 6. máj 2020, o 17:43
Nebojte sa vo varení experimentovať a určite nebudete ľutovať. 6. apr 2020, o 15:21
Je zlatý dážď ker alebo strom? Nazývame tak zlatovku alebo štedrec? A je brezový cukor naozaj zdravý? 12. mar 2020, o 7:55

Inzercia - Tlačové správy

  1. "Je to dravec!" Priznáva šéfkuchár Michal Konrád
  2. Zateplenie strechy PUR penou či minerálnou vlnou?
  3. Profesionáli vedia, o čo ide. Ako si vybrať OZV a nepopáliť sa?
  4. Prehľad bratislavských komunít. Čo všetko sa dá robiť so susedmi
  5. Slováci ochutnali vegánske bagety. Chutili im?
  6. Odpady nad zlato
  7. Znalec slovenského brandy
  8. Ako môžu fajčiari pomôcť prírode? Úplne jednoducho
  9. Poznáte všetkých TOP 10 Bratislavy?
  10. Naša klimatická zmena: Návod ako pomôcť pri záchrane planéty
  1. Čučoriedky - dokážu ochrániť váš zrak?
  2. Prvé bezbariérové fitko vo Zvolene otvára ZŤP cestu k športu
  3. Odpady nad zlato
  4. Schneider Electric má podporiť VELUX v uhlíkovej neutralite
  5. Ako môžu fajčiari pomôcť prírode? Úplne jednoducho
  6. Znalec slovenského brandy
  7. Lekárne sa stanú miestom prevencie a edukácie pacientov
  8. Projekt KRAJa na podporu včelárov priniesol svoju úrodu
  9. Prečo čakať, keď teraz je najvyšší čas vykurovať eko-vedome?
  10. Schodolez pre imobilných - Viete ako sa testuje?
  1. Sedemnásť slovenských hotelov na septembrový last minute výlet 10 146
  2. Slovenský orloj – svetová atrakcia 6 908
  3. Zateplenie šikmej strechy PUR penou či minerálnou vlnou? 4 017
  4. Zodpovedné investovanie praje budúcnosti a je fér 3 605
  5. Mikroplasty sú v produktoch každodennej potreby. V ktorých? 3 099
  6. Slováci ochutnali vegánske bagety. Chutili im? 2 796
  7. 5 tipov, ako si užiť jeseň v Bratislave a okolí 2 785
  8. Volkswagen na IAA v Mníchove predstavil koncept elektromobilu 2 364
  9. Radosť zachytiť tieto krásne krivky 2 337
  10. Ako môžu fajčiari pomôcť prírode? Úplne jednoducho 2 131
Skryť Zatvoriť reklamu