restauracie.sme.sk

restauracie.sme.sk


Zoznam článkov autora

Rebarborovo-jahodový sirup
Využite sezónu chutného ovocia na prípravu domácich sirupov na celý rok.
Od 15. januára do 25. februára môžete prostredníctvom šiesteho ročníka Zimného festivalu jedla ochutnať Slovensko. Účastníci sa stanú gurmánmi v 37 reštauráciách vo všetkých krajoch po celom Slovensku.
Najlepšie reštaurácie Slovenska opäť na Zimnom festivale jedla 2018.
Pod taktovkou mexickej kuchyne jedlá spievajú farebnosťou, pikantnosťou a exotikou.
Už dlho sa vedú spory o tom, či je kofeín nebezpečný. Mnohé štúdie dokazujú, že má zdraviu prospešné účinky, avšak všetko treba s mierou.
Všimli ste si, že prvá tretina leta je už za nami? Hoci sa teplé dni striedajú s chladnejšími, viac je tých teplých a tak zhadzujeme nielen jednotlivé kúsky oblečenia, ale taktiež nejaké to kilo, či dve, tri , štyri…
So zvyšujúcimi teplotami nás prirodzene prechádza aj chuť na ťažké jedlá, ľudia viac preferujú ľahké šaláty, studené polievky či smoothie. Prinášame vám preto pár zaujímavých kombinácií, ktoré vás nie len osviežia,…
Milovníci dobrého jedla a pitia sa majú na čo tešiť aj po sviatkoch. Zimný festival jedla opäť zaútočí na vaše chuťové poháriky aj po piatykrát.
Pivovar Radegast si potrpí na horkosť, a to vedia ľudia oceniť. Jeho Rýdzo horká 12 % patrila k najúspešnejším limitovaným pivným edíciám prvého ročníka programu Voľba sládkov.
Už nemusíte raňajkovať stres! Mesiac japonskej kultúry chutí najlepšie ráno, vo FOU ZOO. (Inzercia)
FOU ZOO prichádza s netradičnou exhibíciou: Jeseň sa nezadržateľne blíži, ale letné slnko nájdeme uchované v čerstvej úrode. (Inzercia)
Ide o reštauráciu, ako to napovedá aj jej názov, v slovenskom štýle. Nájdete ju v bratislavskej Petržalke, v susedstve kúpaliska Matador. Ak sa začítate do jedálneho lístka, rozcestujete sa krajinami blízkeho…
Slovensko dokáže prekvapiť svojimi chuťami v každom ročnom období. Zima je však časom, kedy si ich môžeme naplno vychutnať aj počas Zimného festivalu jedla. A formou darčekových poukážok pozvať naň aj svojich…

Najčítanejšie na SME

Komerčné články

  1. Jeden stavbár, druhý mikrobiológ. Bratia zvalcovali trh
  2. Farba ju nezachráni. Čo urobiť, keď sa na stene objaví trhlina
  3. Objav prírodný ionťák, ktorý stojí za výkonom J. Slafkovského
  4. Union drží prvenstvo v dostupnosti zdravotnej starostlivosti
  5. Cukrovar mení Trnavu na miesto, kde sny ožívajú
  6. Skládky nechceme, no moderných riešení sa obávame
  7. Hodnotenie profesionála: Aká je dovolenka v neznámom Bahrajne?
  8. Rozhovor: Slováci mohli žiť v Pacifiku. Štefánik im kúpil ostrov
  1. Objav prírodný ionťák, ktorý stojí za výkonom J. Slafkovského
  2. Union drží prvenstvo v dostupnosti zdravotnej starostlivosti
  3. Farba ju nezachráni. Čo urobiť, keď sa na stene objaví trhlina
  4. Skládky nechceme, no moderných riešení sa obávame
  5. Cukrovar mení Trnavu na miesto, kde sny ožívajú
  6. Hodnotenie profesionála: Aká je dovolenka v neznámom Bahrajne?
  7. Jeden stavbár, druhý mikrobiológ. Bratia zvalcovali trh
  8. Rozhovor: Slováci mohli žiť v Pacifiku. Štefánik im kúpil ostrov
  1. Rozhovor: Slováci mohli žiť v Pacifiku. Štefánik im kúpil ostrov 18 970
  2. Farba ju nezachráni. Čo urobiť, keď sa na stene objaví trhlina 6 089
  3. Skládky nechceme, no moderných riešení sa obávame 4 892
  4. Hodnotenie profesionála: Aká je dovolenka v neznámom Bahrajne? 4 525
  5. Zaslúžený oddych. Luxus hotelov pre dospelých začína pokojom 4 491
  6. Cukrovar mení Trnavu na miesto, kde sny ožívajú 3 586
  7. Viacgeneračné rodiny: Slovenský recept na hádky? 3 376
  8. Jeden stavbár, druhý mikrobiológ. Bratia zvalcovali trh 3 257
SkryťZatvoriť reklamu