Miloš Mikuš

Miloš Mikuš


Zoznam článkov autora

Viedenský zemiakový šalát
Viedenský zemiakový šalát patrí medzi tie najzdravšie. Žiadna majonéza, len pár ingrediencií v dokonalej súhre.
Šošovicovo-tekvicový šalát s ovčím syrom
Pripravte si chutný, sýty a výživný šalát.
Fazuľkovo-hubový šalát s lososom
Jednoducho a rýchlo si pripravíte výborný a zdravý obed či večeru.
Francúzska cibuľačka
Ak sa chcete dokonale zahriať, pomôže recept na cibuľovú polievku.
Kuracia kapsa s hľuzovkou
Omrzelo vás klasické nedeľné pečené kurča? Vyskúšajte hydinu aj inak.
Tagliatelle s kelom, hubami a klobásou
Kel bol superpotravinou roka 2016, vyskúšajte ho v kombinácii s cestovinami.
Grilovaný morský vlk
Pripomeňte si prímorskú atmosféru s receptom na grilovanú rybu.
Cviklový kuskus s cícerom na studeno
Ak nemáte chuť na mäso, vyskúšajte zdravý recept s kuskusom a zeleninou.
Tuniak po sardínsky
Pripravte si ho podľa receptu Miloša Mikuša.
Rýchla paella s plodmi mora
Pripravte si toto výborné jedlo typické pre všetky oblasti Španielska.
Bryndzová ovsená kaša s tekvicou
Ovsená kaša patrila v minulosti k tradičným jedlám. Pripravte si jej luxusnejšiu verziu so šunkou, tekvicou a bryndzou.
Cestoviny so špenátom a krevetkami
Rýchlu večeru či obed pripravíte za dvadsať minút.
Miešaná bryndza s pivom
Využite pomalší víkendový rytmus na prípravu originálnych raňajok.
Zemiakové gule s bryndzou
Letná bryndza je stále plná chuti a navyše je veľmi zdravá. Vychutnajte si ju v plnených zemiakových guliach.
Lečo s párkom a fazuľkou
Oživte tradičné lečo pridaním fazule a kvalitných teľacích párkov.
Trojchlapové lečo
Írečitý názov receptu je viac ako výstižný. Nejde o žiadnu ľahkú večeru, ale jedlo, ktoré dodá silu aj trom chlapom.
Brokolicovo-lososové trúbele
Wrapy sú populárnym fast-foodom. Pripravte si zdravšiu verziu z brokolice a lososa.
Kelovo-syrové fašírky
Počas horúcich dní málokto túži tráviť v kuchyni viac času ako je nutné. Uľahčite si život jednoduchým a rýchlym obedom.
Karfiolový nákyp
Karfiolový nákyp s bravčovým mäsom je sýty. Kto má chuť na ľahšiu verziu, môže mäso vynechať.
Kelové guľky v paradajkovej omáčke
Chutné kelovo-mäsové guľky vo výraznej paradajkovej omáčke sú variáciou na plnenú papriku.

Najčítanejšie na SME

Komerčné články

  1. Je rozhodnuté. Ceny FéliX brali džemy, hoteliéri aj technológie
  2. Pranie a sušenie, ktoré ladí s vaším domovom
  3. Projekt, ktorý mení životy tisícke slovenských pacientov
  4. Výnimočný víkend v Košiciach: Biela noc priniesla umenie aj chuť
  5. Kliešť môže prekvapiť kedykoľvek, ochorenie hrozí celoročne
  6. Ikonické hororové postavy, ktoré ťa budú strašiť tento Halloween
  7. Bratislava sa rozlietala. Karibik aj Ázia sú ešte dostupnejšie
  8. Rekreačným poukazom viete zaplatiť aj kúpele pre starých rodičov
  1. Pranie a sušenie, ktoré ladí s vaším domovom
  2. Výnimočný víkend v Košiciach: Biela noc priniesla umenie aj chuť
  3. Kliešť môže prekvapiť kedykoľvek, ochorenie hrozí celoročne
  4. Ikonické hororové postavy, ktoré ťa budú strašiť tento Halloween
  5. Bratislava sa rozlietala. Karibik aj Ázia sú ešte dostupnejšie
  6. Je rozhodnuté. Ceny FéliX brali džemy, hoteliéri aj technológie
  7. Elektrifikujte svoj biznis! Ukážeme vám, ako na to
  8. Ako zistíte, že máte v tele zápal
  1. Bratislava sa rozlietala. Karibik aj Ázia sú ešte dostupnejšie 9 507
  2. Je rozhodnuté. Ceny FéliX brali džemy, hoteliéri aj technológie 9 277
  3. Kto nás naozaj zadlžil a prečo Slovákom siahajú na výplaty? 3 922
  4. Nivy Tower je medzi top 10 kancelárskymi budovami sveta 3 368
  5. Rekreačným poukazom viete zaplatiť aj kúpele pre starých rodičov 3 342
  6. Kliešť môže prekvapiť kedykoľvek, ochorenie hrozí celoročne 2 913
  7. V ich džemoch je viac vitamínov ako v domácich 2 842
  8. Sladké bez kompromisov: Ako Schär mení svet bezlepkových dobrôt 2 555
SkryťZatvoriť reklamu