Utorok, 28. september, 2021 | Meniny má VáclavKrížovkyKrížovky

Miloš Mikuš

Zoznam článkov autora

Viedenský zemiakový šalát
Viedenský zemiakový šalát patrí medzi tie najzdravšie. Žiadna majonéza, len pár ingrediencií v dokonalej súhre. 26. nov 2020, o 9:48
Šošovicovo-tekvicový šalát s ovčím syrom
Pripravte si chutný, sýty a výživný šalát. 25. jún 2020, o 15:45
Fazuľkovo-hubový šalát s lososom
Jednoducho a rýchlo si pripravíte výborný a zdravý obed či večeru. 25. jún 2020, o 15:41
Francúzska cibuľačka
Ak sa chcete dokonale zahriať, pomôže recept na cibuľovú polievku. 10. aug 2017, o 6:16
Kuracia kapsa s hľuzovkou
Omrzelo vás klasické nedeľné pečené kurča? Vyskúšajte hydinu aj inak. 9. aug 2017, o 5:52
Tagliatelle s kelom, hubami a klobásou
Kel bol superpotravinou roka 2016, vyskúšajte ho v kombinácii s cestovinami. 8. aug 2017, o 6:06
Grilovaný morský vlk
Pripomeňte si prímorskú atmosféru s receptom na grilovanú rybu. 7. aug 2017, o 6:11
Cviklový kuskus s cícerom na studeno
Ak nemáte chuť na mäso, vyskúšajte zdravý recept s kuskusom a zeleninou. 6. aug 2017, o 6:33
Tuniak po sardínsky
Pripravte si ho podľa receptu Miloša Mikuša. 5. aug 2017, o 6:02
Rýchla paella s plodmi mora
Pripravte si toto výborné jedlo typické pre všetky oblasti Španielska. 4. aug 2017, o 6:00
Bryndzová ovsená kaša s tekvicou
Ovsená kaša patrila v minulosti k tradičným jedlám. Pripravte si jej luxusnejšiu verziu so šunkou, tekvicou a bryndzou. 16. júl 2017, o 6:00
Cestoviny so špenátom a krevetkami
Rýchlu večeru či obed pripravíte za dvadsať minút. 15. júl 2017, o 6:00
Miešaná bryndza s pivom
Využite pomalší víkendový rytmus na prípravu originálnych raňajok. 14. júl 2017, o 6:00
Zemiakové gule s bryndzou
Letná bryndza je stále plná chuti a navyše je veľmi zdravá. Vychutnajte si ju v plnených zemiakových guliach. 13. júl 2017, o 6:00
Lečo s párkom a fazuľkou
Oživte tradičné lečo pridaním fazule a kvalitných teľacích párkov. 11. júl 2017, o 6:00
Trojchlapové lečo
Írečitý názov receptu je viac ako výstižný. Nejde o žiadnu ľahkú večeru, ale jedlo, ktoré dodá silu aj trom chlapom. 10. júl 2017, o 14:49
Brokolicovo-lososové trúbele
Wrapy sú populárnym fast-foodom. Pripravte si zdravšiu verziu z brokolice a lososa. 10. júl 2017, o 14:48
Kelovo-syrové fašírky
Počas horúcich dní málokto túži tráviť v kuchyni viac času ako je nutné. Uľahčite si život jednoduchým a rýchlym obedom. 10. júl 2017, o 14:47
Karfiolový nákyp
Karfiolový nákyp s bravčovým mäsom je sýty. Kto má chuť na ľahšiu verziu, môže mäso vynechať. 10. júl 2017, o 14:46
Kelové guľky v paradajkovej omáčke
Chutné kelovo-mäsové guľky vo výraznej paradajkovej omáčke sú variáciou na plnenú papriku. 10. júl 2017, o 14:45

Inzercia - Tlačové správy

  1. Mladí slovenskí filmári zvíťazili na festivale v Barcelone
  2. Varujú pred púštnymi búrkami v Dubaji
  3. Žabka rýchlo expanduje na západe Slovenska
  4. "Vzrušenie, nadšenie a radosť" tvrdí DJ Milan Lieskovský
  5. 30 000 eur pre tých, ktorí chcú zlepšiť život vo svojej komunite
  6. Prišli škrečky a Dedoles počíta tržby na desiatky miliónov
  7. Kuriéra nezastavili ani preteky. S dodávkou prešiel rely
  8. Potrebujeme poďakovať vzorom. Preto rozbiehame novú biznis cenu
  9. Skladujete pivo pri izbovej teplote? Znižujete jeho kvalitu
  10. Vymenili startup za korporát. Dôvod bol iný, než by ste čakali
  1. Skladujete pivo pri izbovej teplote? Znižujete jeho kvalitu
  2. Vymenili startup za korporát. Dôvod bol iný, než by ste čakali
  3. Mladí slovenskí filmári zvíťazili na festivale v Barcelone
  4. Orange pokračuje v systematickej podpore digitálneho vzdelávania
  5. Zahlasujte za ďalší klimatický projekt s podporou dm
  6. Vydajte sa po stopách kvalitnej kávy
  7. Orange má najkvalitnejšiu mobilnú sieť na Slovensku i v Európe
  8. Granátové jablko prekvapí vás chuťou i aktívnymi látkami
  9. "Vzrušenie, nadšenie a radosť" tvrdí DJ Milan Lieskovský
  10. Žabka rýchlo expanduje na západe Slovenska
  1. Sledujte naživo pokusy so slovenskými výskumníkmi 7 079
  2. Prišli škrečky a Dedoles počíta tržby na desiatky miliónov 7 046
  3. Ako môžu fajčiari pomôcť prírode? Úplne jednoducho 6 261
  4. Zateplenie strechy PUR penou či minerálnou vlnou? 5 178
  5. Maurícius vás nenechá chladnými. Za akými miestami sa vybrať? 4 963
  6. Trnavské mýto: Od centrálneho trhoviska ku kongresovej sále 4 604
  7. Jablone prekonali očakávania. O bývanie v Bytči je veľký záujem 4 241
  8. Poznáte všetkých TOP 10 Bratislavy? 3 451
  9. Zodpovedné investovanie praje budúcnosti a je fér 3 138
  10. Naša klimatická zmena: Návod ako pomôcť pri záchrane planéty 2 635
Skryť Zatvoriť reklamu