Pondelok, 6. február, 2023 | Meniny má Dorota
Miloš Mikuš

Miloš Mikuš


Zoznam článkov autora

Viedenský zemiakový šalát
Viedenský zemiakový šalát patrí medzi tie najzdravšie. Žiadna majonéza, len pár ingrediencií v dokonalej súhre. 26. nov 2020, o 9:48
Šošovicovo-tekvicový šalát s ovčím syrom
Pripravte si chutný, sýty a výživný šalát. 25. jún 2020, o 15:45
Fazuľkovo-hubový šalát s lososom
Jednoducho a rýchlo si pripravíte výborný a zdravý obed či večeru. 25. jún 2020, o 15:41
Francúzska cibuľačka
Ak sa chcete dokonale zahriať, pomôže recept na cibuľovú polievku. 10. aug 2017, o 6:16
Kuracia kapsa s hľuzovkou
Omrzelo vás klasické nedeľné pečené kurča? Vyskúšajte hydinu aj inak. 9. aug 2017, o 5:52
Tagliatelle s kelom, hubami a klobásou
Kel bol superpotravinou roka 2016, vyskúšajte ho v kombinácii s cestovinami. 8. aug 2017, o 6:06
Grilovaný morský vlk
Pripomeňte si prímorskú atmosféru s receptom na grilovanú rybu. 7. aug 2017, o 6:11
Cviklový kuskus s cícerom na studeno
Ak nemáte chuť na mäso, vyskúšajte zdravý recept s kuskusom a zeleninou. 6. aug 2017, o 6:33
Tuniak po sardínsky
Pripravte si ho podľa receptu Miloša Mikuša. 5. aug 2017, o 6:02
Rýchla paella s plodmi mora
Pripravte si toto výborné jedlo typické pre všetky oblasti Španielska. 4. aug 2017, o 6:00
Bryndzová ovsená kaša s tekvicou
Ovsená kaša patrila v minulosti k tradičným jedlám. Pripravte si jej luxusnejšiu verziu so šunkou, tekvicou a bryndzou. 16. júl 2017, o 6:00
Cestoviny so špenátom a krevetkami
Rýchlu večeru či obed pripravíte za dvadsať minút. 15. júl 2017, o 6:00
Miešaná bryndza s pivom
Využite pomalší víkendový rytmus na prípravu originálnych raňajok. 14. júl 2017, o 6:00
Zemiakové gule s bryndzou
Letná bryndza je stále plná chuti a navyše je veľmi zdravá. Vychutnajte si ju v plnených zemiakových guliach. 13. júl 2017, o 6:00
Lečo s párkom a fazuľkou
Oživte tradičné lečo pridaním fazule a kvalitných teľacích párkov. 11. júl 2017, o 6:00
Trojchlapové lečo
Írečitý názov receptu je viac ako výstižný. Nejde o žiadnu ľahkú večeru, ale jedlo, ktoré dodá silu aj trom chlapom. 10. júl 2017, o 14:49
Brokolicovo-lososové trúbele
Wrapy sú populárnym fast-foodom. Pripravte si zdravšiu verziu z brokolice a lososa. 10. júl 2017, o 14:48
Kelovo-syrové fašírky
Počas horúcich dní málokto túži tráviť v kuchyni viac času ako je nutné. Uľahčite si život jednoduchým a rýchlym obedom. 10. júl 2017, o 14:47
Karfiolový nákyp
Karfiolový nákyp s bravčovým mäsom je sýty. Kto má chuť na ľahšiu verziu, môže mäso vynechať. 10. júl 2017, o 14:46
Kelové guľky v paradajkovej omáčke
Chutné kelovo-mäsové guľky vo výraznej paradajkovej omáčke sú variáciou na plnenú papriku. 10. júl 2017, o 14:45

Inzercia - Tlačové správy

  1. UNYP rozširuje svoj BA program o tri nové zamerania
  2. INDEX: Prečo stále nemáme diaľnicu do Košíc
  3. Vyšlo februárové Doma v záhrade
  4. Turisti ešte v Egypte neobjavili veľa miest, hovorí delegátka
  5. Dom postavený z konope? Nápad, ktorý si zaslúžil envirocenu
  6. Wüstenrot aktívne čelí výzvam trhu a mení svoj obchodný model
  7. Dodajte vašej pokožke šťavu
  8. Vica Kerekes: Som väčší introvert, ako sa zdá
  1. Nadácia COOP Jednota podporila Nemocnicu s poliklinikou Brezno
  2. INDEX: Prečo stále nemáme diaľnicu do Košíc
  3. UNYP rozširuje svoj BA program o tri nové zamerania
  4. Vyšlo februárové Doma v záhrade
  5. Tím súťažného kvízu Riskuj! vyráža za fanúšikmi do Košíc
  6. Viete, kto je Najzamestnávateľ vo finančných službách?
  7. Dom postavený z konope? Nápad, ktorý si zaslúžil envirocenu
  8. Turisti ešte v Egypte neobjavili veľa miest, hovorí delegátka
  1. Ktorá banka dvíha úroky na termiňáku? A čo pre to treba spraviť? 14 104
  2. Dodajte vašej pokožke šťavu 3 188
  3. Dom postavený z konope? Nápad, ktorý si zaslúžil envirocenu 2 397
  4. Zdravie bez liekov. Lekár namiesto nich predpisuje studenú vodu 2 189
  5. Šetriť energiu sa oplatí. Špecialisti poradili, ako na to 1 825
  6. Ako skĺbiť remeslo a moderné technológie? Inšpirujte sa Bajkery 1 139
  7. Klinčeky Zanzibaru zarobili viac, než neslávny obchod s otrokmi 1 079
  8. 10 eur za 10 rokov. Mimoriadna ponuka od mimoriadneho časopisu 1 011
SkryťZatvoriť reklamu