Miloš Mikuš

Miloš Mikuš


Zoznam článkov autora

Viedenský zemiakový šalát
Viedenský zemiakový šalát patrí medzi tie najzdravšie. Žiadna majonéza, len pár ingrediencií v dokonalej súhre.
Šošovicovo-tekvicový šalát s ovčím syrom
Pripravte si chutný, sýty a výživný šalát.
Fazuľkovo-hubový šalát s lososom
Jednoducho a rýchlo si pripravíte výborný a zdravý obed či večeru.
Francúzska cibuľačka
Ak sa chcete dokonale zahriať, pomôže recept na cibuľovú polievku.
Kuracia kapsa s hľuzovkou
Omrzelo vás klasické nedeľné pečené kurča? Vyskúšajte hydinu aj inak.
Tagliatelle s kelom, hubami a klobásou
Kel bol superpotravinou roka 2016, vyskúšajte ho v kombinácii s cestovinami.
Grilovaný morský vlk
Pripomeňte si prímorskú atmosféru s receptom na grilovanú rybu.
Cviklový kuskus s cícerom na studeno
Ak nemáte chuť na mäso, vyskúšajte zdravý recept s kuskusom a zeleninou.
Tuniak po sardínsky
Pripravte si ho podľa receptu Miloša Mikuša.
Rýchla paella s plodmi mora
Pripravte si toto výborné jedlo typické pre všetky oblasti Španielska.
Bryndzová ovsená kaša s tekvicou
Ovsená kaša patrila v minulosti k tradičným jedlám. Pripravte si jej luxusnejšiu verziu so šunkou, tekvicou a bryndzou.
Cestoviny so špenátom a krevetkami
Rýchlu večeru či obed pripravíte za dvadsať minút.
Miešaná bryndza s pivom
Využite pomalší víkendový rytmus na prípravu originálnych raňajok.
Zemiakové gule s bryndzou
Letná bryndza je stále plná chuti a navyše je veľmi zdravá. Vychutnajte si ju v plnených zemiakových guliach.
Lečo s párkom a fazuľkou
Oživte tradičné lečo pridaním fazule a kvalitných teľacích párkov.
Trojchlapové lečo
Írečitý názov receptu je viac ako výstižný. Nejde o žiadnu ľahkú večeru, ale jedlo, ktoré dodá silu aj trom chlapom.
Brokolicovo-lososové trúbele
Wrapy sú populárnym fast-foodom. Pripravte si zdravšiu verziu z brokolice a lososa.
Kelovo-syrové fašírky
Počas horúcich dní málokto túži tráviť v kuchyni viac času ako je nutné. Uľahčite si život jednoduchým a rýchlym obedom.
Karfiolový nákyp
Karfiolový nákyp s bravčovým mäsom je sýty. Kto má chuť na ľahšiu verziu, môže mäso vynechať.
Kelové guľky v paradajkovej omáčke
Chutné kelovo-mäsové guľky vo výraznej paradajkovej omáčke sú variáciou na plnenú papriku.

Najčítanejšie na SME

Komerčné články

  1. Zlaté vajcia nemusia byť od Fabergé
  2. CTP Slovakia sa blíži k miliónu m² prenajímateľnej plochy
  3. Ako mať skvelých ľudí, keď sa mnohí pozerajú za hranice?
  4. Expertka na profesijný rozvoj: Ľudia nechcú počuť, že bude dobre
  5. Zažite začiatkom mája divadelnú revoltu v Bratislave!
  6. Myslíte si, že plavby nie sú pre vás? Zrejme zmeníte názor
  7. Jeho technológie bežia, keď zlyhá všetko ostatné
  8. Wolt Stars 2025: Najviac cien získali prevádzky v Bratislave
  1. CTP Slovakia sa blíži k miliónu m² prenajímateľnej plochy
  2. Zlaté vajcia nemusia byť od Fabergé
  3. V Košiciach otvorili veľkoformátovú lekáreň Super Dr. Max
  4. Ako mať skvelých ľudí, keď sa mnohí pozerajú za hranice?
  5. Ako ročné obdobia menia pachy domácich miláčikov?
  6. Probiotiká nie sú len na trávenie
  7. Expertka na profesijný rozvoj: Ľudia nechcú počuť, že bude dobre
  8. Zažite začiatkom mája divadelnú revoltu v Bratislave!
  1. Myslíte si, že plavby nie sú pre vás? Zrejme zmeníte názor 6 327
  2. Expertka na profesijný rozvoj: Ľudia nechcú počuť, že bude dobre 5 863
  3. Unikátny pôrod tenistky Jany Čepelovej v Kardiocentre AGEL 4 688
  4. Jeho technológie bežia, keď zlyhá všetko ostatné 3 198
  5. Do čoho sa oplatí investovať: zateplenie, čerpadlo či okná? 2 584
  6. V Košiciach otvorili veľkoformátovú lekáreň Super Dr. Max 2 472
  7. The Last of Us je späť. Oplatilo sa čakať dva roky? 1 730
  8. Ako mať skvelých ľudí, keď sa mnohí pozerajú za hranice? 1 577
SkryťZatvoriť reklamu