Piatok, 18. október, 2019 | Meniny má Lukáš

Zásady ochrany osobných údajov na webe dovolenka.sme.sk

Petit Press, a.s. rešpektuje súkromie všetkých dotknutých osôb, s ktorými sme v kontakte bez ohľadu na to, či osobné údaje spracovávame sami alebo inými stranami. Je pre nás dôležité, aby každý chápal, ktoré osobné údaje o vás spracovávame, prečo to robíme a aké sú vaše práva. Preto vám odporúčame, aby ste si prečítali tieto Zásady ochrany osobných údajov, ktoré vám poskytnú viac informácií o spracovávaní vašich osobných údajov spoločnosťou Petit Press, a.s..   

Tieto Zásady ochrany osobných údajov určujú, ako spracovávame vaše osobné údaje, napríklad v rámci pracovnoprávneho vzťahu, pri poskytovaní služieb a pri predaji produktov, pri uzatváraní zmluvného vzťahu či realizácii oprávnených záujmov.

Toto vyhlásenie môžeme z času na čas aktualizovať aj bez upozornenia. Preto vám odporúčame, aby ste sa pravidelne oboznamovali s jeho znením na nasledovnom linku Zásady ochrany osobných údajov.

Táto verzia vyhlásenia bola vydaná dňa 24. mája 2018. 

Osobné údaje o vás môžeme spracovávať rôznymi spôsobmi a v rôznych situáciách v závislosti od toho, či ste zákazník alebo dodávateľ. Môžeme tiež spracovávať osobné údaje o návštevníkoch našich webových stránok, v závislosti od toho, ako sa s nami rozhodnete komunikovať alebo aké naše služby sa rozhodnete využiť. Bez ohľadu na situáciu sľubujeme, že vaše osobné údaje nikdy nepredáme, neskomercializujeme ani nepoužijeme v rozpore s platnými predpismi na ochranu údajov.

Pri napĺňaní zmluvy môže dôjsť k prenosu dát aj do krajiny mimo EÚ. Tento prenos realizujeme na základe paragrafu 51 ods. 1 písmeno a) Zákona 18/2018 Z.z.  Právnym základom pre tento účel je zmluva uzatvorená medzi našou spoločnosťou a vami ako dotknutou osobou. 

Spoločnosť Petit Press, a.s. rešpektuje vaše súkromie, bez ohľadu na to, či vaše osobné údaje spracovávame sami alebo v mene iných strán. Pre nás je dôležité, aby ste chápali, aké osobné údaje o vás spracovávame, prečo to robíme a aké sú vaše práva. Preto vás vyzývame, aby ste si prečítali tieto Zásady ochrany osobných údajov, ktoré vám poskytnú viac informácií o spracovaní vašich osobných údajov spoločnosťou Petit Press, a.s..

Prečítajte si Vyhlásenie o ochrane súkromia - zákazníci webu dovolenky.sme.sk.

Informácie o spracúvaní cookies nájdete v dokumente: Pravidlá používania cookies.

Ak nám chcete oznámiť porušenie používania osobných údajov alebo zaslať žiadosť týkajúcu sa práv dotknutej osoby, môžete tak urobiť odoslaním správy na osobneudaje@petitpress.sk, alebo prostredníctvom pošty na adresu Petit Press, a.s., Oddelenie online služieb, Lazaretská 12, 811 08 Bratislava 1.

Najčítanejšie na SME

Inzercia - Tlačové správy

  1. Prečo Lukáš chodí po tridsiatke ešte stále na strednú školu
  2. 5 rád Ľudmily Kolesárovej, ako napísať projekt a získať grant
  3. Bývať v novom sa dá aj bez hypotéky (a založenia nehnuteľnosti)
  4. Karibik: Dokonalý oddych v špičkových hoteloch
  5. IBA DNES: Získajte plný prístup na SME.sk na 30 dní zadarmo
  6. Ojazdené pneumatiky odovzdajte, šetríte tak životné prostredie
  7. Lidl je odteraz všade! Vitajte v Lidl e-shope
  8. Nestarnú, ale dozrievajú
  9. Výskumný park v Rakúsku zistil, ako sa býva najzdravšie
  10. Limitovaná ponuka: balík SME.sk + DIGI GO so zľavou až 52 %
  1. Ako manažovať 16 miliónov dielov denne?
  2. Karibik: Dokonalý oddych v špičkových hoteloch
  3. Bývať v novom sa dá aj bez hypotéky (a založenia nehnuteľnosti)
  4. IBA DNES: Získajte plný prístup na SME.sk na 30 dní zadarmo
  5. Slávnostné otvorenie VIVO! Bratislava už o tri týždne
  6. Prečo Lukáš chodí po tridsiatke ešte stále na strednú školu
  7. Udržateľné úspešné podnikanie na Slovensku a v Bulharsku
  8. Slováci sú chlebovým národom
  9. Ojazdené pneumatiky odovzdajte, šetríte tak životné prostredie
  10. Kedy je správny čas nasťahovať sa do novostavby?
  1. Lidl je odteraz všade! Vitajte v Lidl e-shope 12 426
  2. Zanzibar: Čo treba vidieť v africkom raji 12 272
  3. Výskumný park v Rakúsku zistil, ako sa býva najzdravšie 11 812
  4. 5 rád Ľudmily Kolesárovej, ako napísať projekt a získať grant 10 029
  5. Čo na aute vymyslela žena a čo výrobca telefónov? 9 436
  6. Čo všetko dnes majú deti v mobiloch? Boli by ste prekvapení 8 939
  7. Vysokoškoláci zarobia už o 587 eur viac ako stredoškoláci 8 024
  8. Týmto trikom sa dajú v aute umiestniť tri autosedačky 7 502
  9. Vyrába koláče pre celiatikov. Najobľúbenejšie zákusky prekvapia 7 170
  10. Limitovaná ponuka: balík SME.sk + DIGI GO so zľavou až 52 % 6 312