Sobota, 12. jún, 2021 | Meniny má ZlatkoKrížovkyKrížovky

Zásady ochrany osobných údajov na webe dovolenka.sme.sk

Petit Press, a.s. rešpektuje súkromie všetkých dotknutých osôb, s ktorými sme v kontakte bez ohľadu na to, či osobné údaje spracovávame sami alebo inými stranami. Je pre nás dôležité, aby každý chápal, ktoré osobné údaje o vás spracovávame, prečo to robíme a aké sú vaše práva. Preto vám odporúčame, aby ste si prečítali tieto Zásady ochrany osobných údajov, ktoré vám poskytnú viac informácií o spracovávaní vašich osobných údajov spoločnosťou Petit Press, a.s..   

Tieto Zásady ochrany osobných údajov určujú, ako spracovávame vaše osobné údaje, napríklad v rámci pracovnoprávneho vzťahu, pri poskytovaní služieb a pri predaji produktov, pri uzatváraní zmluvného vzťahu či realizácii oprávnených záujmov.

Toto vyhlásenie môžeme z času na čas aktualizovať aj bez upozornenia. Preto vám odporúčame, aby ste sa pravidelne oboznamovali s jeho znením na nasledovnom linku Zásady ochrany osobných údajov.

Táto verzia vyhlásenia bola vydaná dňa 24. mája 2018. 

Osobné údaje o vás môžeme spracovávať rôznymi spôsobmi a v rôznych situáciách v závislosti od toho, či ste zákazník alebo dodávateľ. Môžeme tiež spracovávať osobné údaje o návštevníkoch našich webových stránok, v závislosti od toho, ako sa s nami rozhodnete komunikovať alebo aké naše služby sa rozhodnete využiť. Bez ohľadu na situáciu sľubujeme, že vaše osobné údaje nikdy nepredáme, neskomercializujeme ani nepoužijeme v rozpore s platnými predpismi na ochranu údajov.

Pri napĺňaní zmluvy môže dôjsť k prenosu dát aj do krajiny mimo EÚ. Tento prenos realizujeme na základe paragrafu 51 ods. 1 písmeno a) Zákona 18/2018 Z.z.  Právnym základom pre tento účel je zmluva uzatvorená medzi našou spoločnosťou a vami ako dotknutou osobou. 

Spoločnosť Petit Press, a.s. rešpektuje vaše súkromie, bez ohľadu na to, či vaše osobné údaje spracovávame sami alebo v mene iných strán. Pre nás je dôležité, aby ste chápali, aké osobné údaje o vás spracovávame, prečo to robíme a aké sú vaše práva. Preto vás vyzývame, aby ste si prečítali tieto Zásady ochrany osobných údajov, ktoré vám poskytnú viac informácií o spracovaní vašich osobných údajov spoločnosťou Petit Press, a.s..

Prečítajte si Vyhlásenie o ochrane súkromia - zákazníci webu dovolenky.sme.sk.

Informácie o spracúvaní cookies nájdete v dokumente: Pravidlá používania cookies.

Ak nám chcete oznámiť porušenie používania osobných údajov alebo zaslať žiadosť týkajúcu sa práv dotknutej osoby, môžete tak urobiť odoslaním správy na osobneudaje@petitpress.sk, alebo prostredníctvom pošty na adresu Petit Press, a.s., Oddelenie online služieb, Lazaretská 12, 811 08 Bratislava 1.

Najčítanejšie na SME

Inzercia - Tlačové správy

  1. Málokto im verí. Prekvapia Slováci na futbalovom EURO 2020?
  2. Desať hotelov v destináciách, ktoré sú toto leto favoritmi
  3. P. Lednický: Koronavírus tu už zostane, musíme si na to zvyknúť
  4. Čo robiť v Tatrách, keď počasie pokazí plány?
  5. Sme vodná veľmoc a napriek tomu vody dovážame
  6. Ako sa z nenásytných Bödörovcov stal symbol oligarchie
  7. 4 veci, ktoré potrebujete vedieť o bezpečnosti elektromobilov
  8. Od zmesi plynov po sofistikovanú kvapalinu
  9. Počuli ste už o zelenej hypotéke? Ušetríte s ňou až trikrát
  10. Tipy a triky na spracovanie letného ovocia
  1. Ako kedysi vyzerali bratislavské mýta? Bol tam cintorín aj sady
  2. Desať hotelov v destináciách, ktoré sú toto leto favoritmi
  3. Málokto im verí. Prekvapia Slováci na futbalovom EURO 2020?
  4. P. Lednický: Koronavírus tu už zostane, musíme si na to zvyknúť
  5. Čo robiť v Tatrách, keď počasie pokazí plány?
  6. Sme vodná veľmoc a napriek tomu vody dovážame
  7. Prešovský McDonald’s podržal zamestnancov počas pandémie
  8. Hrajte futbal ako Valábik! Lopty rozdáva po celom Slovensku
  9. Medzi zateplením minerálnou vlnou a PUR penou sú veľké rozdiely
  10. Ako sa z nenásytných Bödörovcov stal symbol oligarchie
  1. Sme vodná veľmoc a napriek tomu vody dovážame 9 656
  2. Dnes ma živí instagram, hovorí bývalá tanečníčka Katarína Jakeš 9 024
  3. Osem výnimočných slovenských hotelov pre zaslúžený odpočinok 8 487
  4. Počuli ste už o zelenej hypotéke? Ušetríte s ňou až trikrát 8 428
  5. 4 veci, ktoré potrebujete vedieť o bezpečnosti elektromobilov 8 067
  6. Tostov palác - moderné bývanie s atmosférou historických Košíc 7 599
  7. Málokto im verí. Prekvapia Slováci na futbalovom EURO 2020? 7 477
  8. Obľubovali ste termínované vklady? Spoznajte alternatívy 6 984
  9. Ako sa z nenásytných Bödörovcov stal symbol oligarchie 6 952
  10. 5 zmien, ktoré so sebou prináša menopauza. Ako sa pripraviť? 6 782