Piatok, 26. apríl, 2019 | Meniny má Jaroslava

Zásady ochrany osobných údajov na webe dovolenka.sme.sk

Petit Press, a.s. rešpektuje súkromie všetkých dotknutých osôb, s ktorými sme v kontakte bez ohľadu na to, či osobné údaje spracovávame sami alebo inými stranami. Je pre nás dôležité, aby každý chápal, ktoré osobné údaje o vás spracovávame, prečo to robíme a aké sú vaše práva. Preto vám odporúčame, aby ste si prečítali tieto Zásady ochrany osobných údajov, ktoré vám poskytnú viac informácií o spracovávaní vašich osobných údajov spoločnosťou Petit Press, a.s..   

Tieto Zásady ochrany osobných údajov určujú, ako spracovávame vaše osobné údaje, napríklad v rámci pracovnoprávneho vzťahu, pri poskytovaní služieb a pri predaji produktov, pri uzatváraní zmluvného vzťahu či realizácii oprávnených záujmov.

Toto vyhlásenie môžeme z času na čas aktualizovať aj bez upozornenia. Preto vám odporúčame, aby ste sa pravidelne oboznamovali s jeho znením na nasledovnom linku Zásady ochrany osobných údajov.

Táto verzia vyhlásenia bola vydaná dňa 24. mája 2018. 

Osobné údaje o vás môžeme spracovávať rôznymi spôsobmi a v rôznych situáciách v závislosti od toho, či ste zákazník alebo dodávateľ. Môžeme tiež spracovávať osobné údaje o návštevníkoch našich webových stránok, v závislosti od toho, ako sa s nami rozhodnete komunikovať alebo aké naše služby sa rozhodnete využiť. Bez ohľadu na situáciu sľubujeme, že vaše osobné údaje nikdy nepredáme, neskomercializujeme ani nepoužijeme v rozpore s platnými predpismi na ochranu údajov.

Pri napĺňaní zmluvy môže dôjsť k prenosu dát aj do krajiny mimo EÚ. Tento prenos realizujeme na základe paragrafu 51 ods. 1 písmeno a) Zákona 18/2018 Z.z.  Právnym základom pre tento účel je zmluva uzatvorená medzi našou spoločnosťou a vami ako dotknutou osobou. 

Spoločnosť Petit Press, a.s. rešpektuje vaše súkromie, bez ohľadu na to, či vaše osobné údaje spracovávame sami alebo v mene iných strán. Pre nás je dôležité, aby ste chápali, aké osobné údaje o vás spracovávame, prečo to robíme a aké sú vaše práva. Preto vás vyzývame, aby ste si prečítali tieto Zásady ochrany osobných údajov, ktoré vám poskytnú viac informácií o spracovaní vašich osobných údajov spoločnosťou Petit Press, a.s..

Prečítajte si Vyhlásenie o ochrane súkromia - zákazníci webu dovolenky.sme.sk.

Informácie o spracúvaní cookies nájdete v dokumente: Pravidlá používania cookies.

Ak nám chcete oznámiť porušenie používania osobných údajov alebo zaslať žiadosť týkajúcu sa práv dotknutej osoby, môžete tak urobiť odoslaním správy na osobneudaje@petitpress.sk, alebo prostredníctvom pošty na adresu Petit Press, a.s., Oddelenie online služieb, Lazaretská 12, 811 08 Bratislava 1.

Najčítanejšie na SME

Inzercia - Tlačové správy

  1. Festival IXPO otvorí brány už tento piatok. Čo všetko prináša?
  2. Od mája sa mení definícia kilogramu
  3. Arca Brokerage House mala úspešný rok 2018
  4. Tipy od sprievodkyne: Ako si užiť dovolenku na nádhernej Ischii?
  5. 5 funkcií ČSOB SmartBankingu, ktoré vám ušetria čas
  6. Fixný výnos až 7 % ročne. Bezpečné investície už od 10.000 eur
  7. Elegancia, športový duch alebo výkon? Hyundai i30 Fastback
  8. Tohtoročný Autosalon? Najväčšie SUV na svete aj lietajúce auto
  9. Tip na japonskú klimatizáciu s výhodnejšou elektrinou
  10. Top desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019
  1. Ktoré minerály strácame pri zvýšenej fyzickej aktivite?
  2. Stavebná fakulta STU a energeticky úsporné alternatívy
  3. 5 funkcií ČSOB SmartBankingu, ktoré vám ušetria čas
  4. Arca Brokerage House mala úspešný rok 2018
  5. Tipy od sprievodkyne: Ako si užiť dovolenku na nádhernej Ischii?
  6. Enviro deň v Košiciach prinesie zábavu aj osvetu
  7. Obchodník roka: Najvyššie ocenenie si šiestykrát odnáša Martinus
  8. Fixný výnos až 7 % ročne. Bezpečné investície už od 10.000 eur
  9. Športový deň Stavebnej fakulty STU v Bratislave
  10. Festival IXPO otvorí brány už tento piatok. Čo všetko prináša?
  1. Top desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019 21 496
  2. Od mája sa mení definícia kilogramu 10 268
  3. Tohtoročný Autosalon? Najväčšie SUV na svete aj lietajúce auto 7 132
  4. Bulharsko: Najlepšie miesta na dovolenku pri mori 6 212
  5. Čerpáte úver? Na toto by ste určite mali myslieť 4 919
  6. 7 kritických situácií na cestách. Ohrozujú každého vodiča 4 694
  7. Tipy od sprievodkyne: Ako si užiť dovolenku na nádhernej Ischii? 4 591
  8. Až vďaka chorobe objavila svoj talent 3 783
  9. Kaufland začal s predajom slovenských uhoriek bez fólie 3 401
  10. Tip na japonskú klimatizáciu s výhodnejšou elektrinou 2 216