Streda, 25. november, 2020 | Meniny má KatarínaKrížovkyKrížovky

Načítavam moment...
Momentálne nie ste prihlásený

Bezák dostal zákaz vyjadrovať sa pre média (Späť na článok)

Pridajte priamu reakciu k článku

1 2 3 4 5 6 7 8 ... > >>

Hodnoť

na druhu vyzvu hadam uz posluchne

vsak poslusnost sluboval pri vysviacke

hm

a poslusnost pravde sluboval Bohu prefekt Outllet

*** (príspevok porušil KÓDEX diskutujúceho)

ahoj, kacktusssik, ako sa mas? Tvoj styl je nezamenitelny, Ty stary zidobolsevik :-)

Neviem sa dostat

k zobrazeniu kodexovych prispevkov. Dole, kde bolo mozne kliknut mam nejaku sedu plochu, ze kodex, mapa stranky a predplatne atd. Da mi niekto manual ako s tym?

Nedostaneš sa,

zrušili to. Asi piano - vylepšenie :-)))

Robo, Robo

Bol si dobrý, až priveľmi dobrý, prečítaj si knihu: Boh sa pyšným protiví. Tam bol hlavný predstaviteľ tiež nadmieru obdarený inteligenciou aj vierou, ale pýcha ho dostala. Možno Ti prečítanie knihy pomôže od pýchy k pokore.
.
Páter Pio bol svätý už za života (Ježišove rany na sebe nosil) a teda si mohol dovoliť "ľuďom" z Vatikánu odporovať, keď mu zakázali na 3 roky akúkoľvek verejnú činnosť kňaza, ale on poslúchol ... absolútna absencia pýchy, absolútna poslušnosť = pokora. A to je o svätosti.
.
Nedaj sa pofidérnymi kamošmi nahovárať na pýchu, oni sú pre nás anonymní a teda im ich vzbura verejne nepoškodí, ale Teba a Cirkev trvalo zasiahne.

co ty si za typka... asi tiez ta jezisova rana, ale vsetky na hlavu... cirkev je mafia. viera a cirkev nema nic spolocne, robia si z vas srandu, ako vsetky politicke strany, no toto je nadnarodne...

Presviedčal som automatickú práčku

- načo napúšťaš vodu, zohrievaš ju a otáčaš bubnom, keď nemáš prádlo ? Hučal som do nej hodiny - argumentoval, vysvetloval, presviedčal, kreslil grafy, citoval veličiny, prosil a hrozil - a ona len húževnate, neochvejne napúšťala, hriala, točila bubnom, vypúšťala vodu a odstreďovala. Ani za ten svet sa neodchýlila od svojho programu, hoci bez prádla stratil zmysle :( Jediné čo som získal je, že ma exkomunikovali z predajní automatických práčok :(((

Nedá mi nezareagovať. Čo tá cirkev sleduje? Aké perzekúcie, zákazy? Bezák neporušoval nič, žiadne zákazy svojim postojom a len priblížil vieru mnohým mladým ľuďom. Takto cirkev na seba len uvrhuje podozrenia.

Ste živý dôkaz, že propaganda funguje

Nehnevajte sa na mňa, ale kvôli takým ľuďom ako Vy, čo šíria tieto traumatizujúce bludy o všadeuplatniteľnej pokore sa nielenže mnohí odvracajú, ale dokonca vysmievajú kresťanstvu, cirkvi či tí menej vzdelaní aj Biblii. Samozrejme to treba podložiť nejakým petropavlovským príkladom z histórie a pravda byť iná nesmie, nemôže. V Biblii sa nepíše nič o podriadení sa Vatikánu, vernosť prináleží Bohu. Cirkev je komunita veriacich, rozhodnutie je dobrovoľné. Ak sa mi nepáčia členské pravidlá Klubu hornoliptovských turistov, môžem ich neprijať, ale na láske k hornoliptovskej prírode to nič nezmení. Pre mňa osobne je desivé, že biblický odkaz zastáva takú autoritu, pretože jeho nepopierateľným vedľajším efektom je v tomto prípade jeho doslova bohapusté zneužívanie. Vám pre zmenu odporúčam historický film Agora.

dag dag..

..neviem aky je odvolany arcibiskup Bezak pre teba Robo.Ak ma byt poslusnostou,pokorou a absenciou pychy iba ked sa opyta PRECO?Tak to je smutne,najma pre Cirkev ktora si privilegovala pravo byt SPRAVODLIVA a konat v mene svojho UCITELA.Aj vrah pri rozsudku si vypocuje dovod trestu.Ten kto kaze nepytat sa iba sklonit hlavu a posluchat, nema od Boha vobec toto poverenie,tomu chyba pokora.A tato nerest ho moralne diskvalifikuje v jeho hierarchickom postaveni Krestana-Katolika.

"Boh nepotrebuje chrám ani poverčivú bohoslužbu" [Izaiáš, 66] naco mi je potom cirkev. aby som mohol byt pokorny a poslusny, ergo drzat hubu a krok ked mi nejaky homosexualny pedofil v ruchu povie, ze mam cusat? sorry kamo, to sa nestane. ani boh ani jezis nevraveli o tom, ze cirkevny hodnostar ma univerzalnu pravdu a ja ho musim posluchat. a kto je cirkevny prisluhovac, ze si uzurpuje vacsie pravomoci ako samotny boh?! toto plati vo firmach, akou je cirkev, nie vo viere. ja sa nebudem klanat zlatemu telatu s nazvom RKC, ja nepotrebujem fararka ani hitler-jungen papeza na to, aby som sa porozpraval s bohom, a nebudem si platit ziadne odpustky aby ma hriechov zbavil ten, kto na to ani nema pravomoc..

Takým kvalitným príspevkom by si umlčal aj proroka Eliáša.

Myslim, ze je za tym

odporucanie pravnikov. Bolo to defacto len kozmeticke riesenie a vsetky, aj hrube urazky, boli par klikmi dostupne. Pri dnesnej aktivite niektorych individui by mohli byt pravne spory na tuto temu pre redakciu likvidacne.

Súhlasím len čiastočne,

systém rušenia príspevkov je taký, že ak si niekomu nesympatický, tak ťa nahlási a admin bez posúdenia zruší. A často tu zostávajú hnusné príspevky.
Aby som bola konkrétna - ja som pod dnešným Shootym napísala: "Kde je plukovník?", bol to prvý príspevok a nie je po ňom ani chýru, ani hviezdičky, proste neexistuje, ani v mojich príspevkoch. Nevadí mi to, len nechápem.

maju na to

pravo, nakolko sme s tym vsetci suhlasili pri registracii, ze to mozu urobit. Rozhodne vitam fakt, ze sa uz neda vratit k zmazanym reakciam, napriek tomu, ze som pred casom zachytil hysterickeho Stefana, ktory si mysli, ze ma pravo drizdat cokolvek a nik mu to nemoze zmazat.
Moj nazor je, ze admini mazu malo a blogeri by mali mat pravo adminovat si reakcie pod svojimi clankami a nenechat sa opluvat virtualnou svolocou.

presne aj mne to chýba

komu vadí, že chcem vidieť "porušené" príspevky??? :(

k prispevkom

môj názor je taký, ak diskutujúci dokáže používať len vulgarizmy a hrubé výrazy, takýto príspevok nemá čo hladať v diskusii. Tým vlastne nevyjadruje svoj postoj k danej problematike ale odhaľuje svoje špinavé vnútro a plytkosť v zmýšľaní. Prečo by to mali čítať, trebárs deti?

1 2 3 4 5 6 7 8 ... > >>

Najčítanejšie na SME